Info

Styrkebyrån

Styrkebyrån är podden för dig som gillar att lyfta tunga grejer eller vill lära dig mer om att lyfta tunga grejer. Programledare är Clara Fröberg och Johanna Barvelid.
RSS Feed
2022
November
October
September
August
June
May
April
March


2021
December
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2015
Dec 30, 2015

Årets sista avsnitt kommer på nyårsafton. Vi sammanfattar alla avsnitt vi gjort hittills med det vi tar med oss från dem, och de vanligaste frågorna vi fått. Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer. 

Dec 23, 2015

Veckans avsnitt handlar om att befinna sig på en platå i sin träning - det vill säga när träningen står still. Vad är en platå, och vad kan den bero på? Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Dec 17, 2015

Veckans avsnitt handlar om olika träningsupplägg. Vi har tagit fram tre träningsupplägg för tre olika personer som tränar med olika syfte, baserat på frågor som vi ofta får till podden. Enjoy! Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Dec 9, 2015

I veckans avsnitt gästas Styrkebyrån av Matilda Vilmar, en av Sveriges starkaste unga kvinnor, som tävlar i styrkelyft på internationell nivå. Hur tungt tränar en elitidrottare, hur äter hon och vad är hennes mål? Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Dec 3, 2015

Veckans avsnitt handlar om rörlighet. Mobilitet, flexibilitet och stabilitet - vad betyder det egentligen och vad är skillnaden på rörelser och rörlighet? Vad betyder funktionell? Lyssna så ska vi berätta! Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Nov 25, 2015

I det här avsnittet avhandlar vi rörelsen press. Vilka träningsövningar kan vi göra när vi pressar och vad är bra att tänka på? Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Nov 18, 2015

I veckans avsnitt pratar vi om förutsättningar. Vilka är dina förutsättningar och ditt utgångsläge, hur mycket ska "man" lyfta? Sluta jämföra dig med andra! Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Nov 11, 2015

Veckans avsnitt handlar om att böja och övningen knäböj - hur gör man knäböj och vad ska man tänka på när man gör det? Podradion Styrkebyrån drivs av Johanna Barvelid och Clara Fröberg, personliga tränare och kommunikatörer.

Nov 5, 2015

I veckans avsnitt pratar vi om kost. Kost för prestation och kost som energi till ditt liv - hur hittar man balansen?

Oct 28, 2015

Veckans avsnitt handlar om det mentala. Hur påverkar våra tankar oss när vi tränar och hur kan vi påverka våra tankar? 

Oct 21, 2015

I veckans avsnitt nördar vi ner oss i träningsövningen marklyft. Kan alla marklyfta, hur gör man och vad är det bra för? Vi får även veta hur det går för Johanna med styrkelyften och om begreppet Klicka Kavla Klitta.

Oct 15, 2015

I avsnitt tre går vi igenom kvinnokroppen: bäckenbotten, urinläckage i samband med träning, magmuskeldelning och generellt vad som gäller kring bålträning. Vi får också höra om när Clara kissade på sig under ett träningspass och om Johannas stora gravidmage.

Oct 8, 2015

Johanna Barvelid och Clara Fröberg är personliga tränare som gillar starka kvinnor och att lyfta tunga grejer. Avsnitt två av Styrkebyrån handlar om att lufta tungt - för vem? Vad betyder tungt för dig och vad betyder tungt för mig? Och ska alla lyfta tungt? Clara har också ett erkännande att göra...

Sep 30, 2015

Johanna Barvelid och Clara Fröberg är personliga tränare som gillar starka kvinnor och att lyfta tunga grejer. I första avsnittet av Styrkebyrån får vi en introduktion till att lyfta, och en del nörderi. Begreppet #instastång reds också ut.

1